belægningsarbejde

Belægningsarbejde i Skanderborg

Skal der laves en ny indkørsel, terrasse eller gangsti i haven? Uanset hvilken slags anlægsarbejde du måtte have brug for hjælp til, kan vi helt sikkert klare opgaven her hos CL Fliser & Anlæg. Vi varetager både små og store opgaver, og vi kan hjælpe private såvel som virksomheder.


Vælger du os til at hjælpe med dit anlægsarbejde, kan du naturligvis vide dig sikker på, at du får kyndig vejledning og professionelle råd med hele vejen igennem forløbet. Vores fornemste opgave er at løse den pågældende opgave på den absolut bedste vis, og det tror vi på, at vi gør ved at indgå i en dialog med dig fra start til slut. Vi vil naturligvis gerne høre alle dine ønsker, forhåbninger og idéer til projektet, og samtidig kommer vi også gerne selv med kreative løsningsforslag og professionelle vurderinger. På den måde kommer vi frem til et langtidsholdbart resultat, som du bliver glad for i mange år frem.


Vi kan blandt andet være behjælpelige med etableringen af:


• Indkørsler 

• Terrasser 

• Gangstier 

• Støttemure 

• Trapper


Vi favner altså bredt og kan klare mange forskellige typer belægningsarbejde, så uanset hvilket projekt du står overfor, kan vi helt sikkert være behjælpelige.


Professionelt belægningsarbejde fra start til slut

Når du vælger os til at klare dit belægningsarbejde, kan du naturligvis regne med kyndig vejledning fra ende til anden. Vi vil således hellere end gerne komme med gode råd og vejlede i forhold til udvælgelse af materialer, farver og mønstre, og i samarbejde med dig vil vi gøre vores ypperste for at finde frem til den absolut bedste løsning. Har du i forvejen idéer og ønsker til eksempelvis din nye havegang eller din nye terrasse, vil vi naturligvis gøre vores allerbedste for at imødekomme disse. Vi kan dog også sagtens komme med kreative løsningsforslag, hvis der er brug for dét, og uanset hvad kommer vi altid med professionelle inputs og vejledninger. På den måde tror vi på, at vi i fællesskab kommer frem til den helt perfekte løsning.


Vi er altså behjælpelige med at finde frem til den helt rette løsning, og derudover udfører vi selvfølgelig arbejdet med professionalisme og kvalitet for øje. Når du vælger os til at udføre dit belægningsarbejde, kan du derfor roligt regne med at få professionel hjælp og vejledning fra start til slut. 

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Belægningsarbejde, haveindretning og meget mere

Mangler du en dygtig brolægger til belægning af din terrasse, gangsti, indkørsel eller trappe? Uanset hvad, kan vi uden tvivl klare opgaven. Hvad end du har en brandgod idé til din nye støttemur i haven, skal have lavet en ny indkørsel eller blot har brug for at få rettet den eksisterende belægning på din terrasse, kan vi klare det. Derudover kan vi være behjælpelige med en lang række andre opgaver på dine udearealer. For eksempel er vi specialister i haveindretning og anlægsgartneri, så vi kan eksempelvis også etablere dine nye højbede. Hvis du ønsker det, kan vi tilmed lave en totalløsning, hvor vores gartnere efterfølgende kommer og passer haven og bedene, når arbejdet er færdiggjort.


Belægningsarbejde i Skanderborg


Sådan skaber du den perfekte have

Når der er tale om haveindretning, snakker man typisk om havens ”vægge” og havens ”gulv”. Begge dele kan høre ind under belægningsarbejde, og derfor kigger vi nærmere på disse to grundelementer i haveindretningen her – belægningsarbejdet er nemlig blot en del af et større billede.


Havens vægge

Hække, mure og hegn fungerer som ”havens vægge” og deler den op i mindre ”rum”. Det giver haven personlighed og struktur og er en god måde at skabe små hyggekroge på. For eksempel kan man med vægge skabe et dejligt terrasseområde, hvor I kan sidde ugeneret og sole jer hen over sommeren. Man kan også indrette et legehjørne til børnene i en afdeling af haven. Sammen med jer finder vi ud af, om havens mure skal bestå af for eksempel støttemure, eller om de skal laves i levende hegn af eksempelvis bøg eller liguster.


Havens gulv

Skal det være natursten, granit, keramiske fliser, granitskærver eller bunddække af vedbend eller græs? Der er mange forskellige måder at lave havens gulv på, og gulvet kan med fordel brydes af eksempelvis en fin havegang, som vi, grundet vores kompetencer inden for belægningsarbejde, kan være behjælpelige med at lave. Hvad end du i forvejen ved lige akkurat, hvordan du gerne vil have det, eller du har brug for hjælp til at finde frem til den rette belægning eller beplantning til jeres behov, er vi klar til at agere sparringspartner. Vi tilpasser både belægningsarbejdet og havens øvrige indretning, så det passer til din have, dine behov og dine drømme.


Vi kan altså være behjælpelige med en lang række opgaver på dine udearealer, og har du brug for professionelle til at klare dit belægningsarbejde, må du derfor endelig ikke tøve med at kontakte os.


Vi ser frem til at høre fra dig! 

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Anlægsgartner

Skab smukke udendørs omgivelser med vores anlægsgartnere.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark