etablering af bede

Etablering af bede

Det er skønt at have fine og velholdte bede i haven, men man kan desværre ikke komme uden om, at det tager noget tid både at få anlagt den perfekte have og efterfølgende at holde den ved lige. I en travl hverdag kan det virke som en uoverskuelig opgave, selvom man ved, at man får meget glæde af den fine have. Derfor vil vi hellere end gerne være behjælpelige med at sikre dig drømmehaven. En indbydende og dejlig have kræver arbejde, og det arbejde udfører vi med et smil.


Ønsker du således eksempelvis etablering af bede i haven, er vi de helt rigtige til at klare opgaven. Vi har mange års erfaring i branchen, og uanset hvad dine havedrømme indbefatter, kan vi føre dem ud i livet. Samtidig er vi heller ikke blege for at komme med kreative løsningsforslag og give vores professionelle mening til kende i forbindelse med forskellige projekter. Vi tror nemlig på, at vi kommer frem til det absolut bedste resultat ved at indgå i en tæt dialog, så dine ønsker bliver tilgodeset, og vi samtidig kan yde professionel vejledning. Har du et ønske om etablering af bede, vil vi altså i samarbejde finde frem til den perfekte løsning, som er langtidsholdbar og lever op til alle dine krav og behov.bede have

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Etablering af bede og anden haveindretning

Her hos CL Fliser & Anlæg kan vi stå for etablering af bede hos private såvel som hos virksomheder. Bedene er dog typisk blot en del af et større billede, og derfor kan du naturligvis også få hjælp til andre dele af haveindretningen her hos os. Har du således eksempelvis et ønske om at lave hele haven om, kan vi både klare etablering af bede, belægning af havegange, beskæring af træer og meget andet. På den måde kan vi lave lige akkurat den have, du går og drømmer om. 


Etablering af bede i Skanderborg


Desuden kan vi skræddersy en totalløsning til dig, så du heller ikke efterfølgende behøver at bekymre dig om at holde haven flot og sommerklar. Vores gartnere kommer gerne og hjælper med at holde både buske, græsplæne og bede, så haven altid er indbydende. Du kan dermed få hjælp både til etablering af bede og til vedligeholdelsen af dem efterfølgende, så du kan nøjes med at nyde din smukke have.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Går du med en drøm om at få en endnu finere og mere indbydende have? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder for eksempelvis etablering af bede. Med fine bede tager haven sig allerede meget bedre ud, og vi kan også bidrage med mange andre aspekter af haveindretningen.


Uanset hvor stort eller småt dit projekt er, og om du blot har brug for hjælp til etablering af bede, eller du ønsker en totalløsning i forhold til en komplet forvandling af haven og eventuelt efterfølgende pasning, kan vi klare det. Har du nogen spørgsmål eller blot nogle idéer, du gerne vil lufte, må du derfor heller ikke holde dig tilbage med at kontakte os.


Vi sidder klar både på telefonen og pr. e-mail, og vi vil hellere end gerne give råd og vejledning med på vejen.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark