kloakmester

Kloakmester i Skanderborg

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester, hvilket vil sige, at du trygt kan stole på os, hvis du har brug for hjælp til udførelse af kloakarbejde. Vi kan klare en lang række opgaver inden for blandt andet de nedenstående arbejdsområder.


• Kloakseparering

• Reparation af gamle kloakledninger

• Etablering af nye kloakledninger

• Udvidelse af kloaknet

• Kloakering i åbent land 

• Etablering, rensning- og eftersyn af rottespærre 

• Etablering af dræn 

• Installering af højvandslukke og pumpebrønde 

• Etablering af renseanlæg 

• Rensning af kloak

• Genanvendelse af regnvand

• RegnvandshåndteringSom det fremgår af den ovenstående liste, kan vi være behjælpelige med en lang række opgaver inden for forskellige områder. Vi favner bredt, og dermed er der også stor chance for, at vi kan være behjælpelige med lige netop dit projekt. Der er ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille for os, og uanset hvad du har brug for af kloakarbejde, kan vi derfor være behjælpelige.


Professionel kloakmester

Hos CL Fliser & Anlæg sætter vi en dyd i at kunne give alle vores kunder professionel og kyndig vejledning. Vi ønsker som kloakmester at hjælpe dig frem til det allerbedste resultat i den pågældende situation. Det opnår vi ved at sparre med dig hele processen igennem, så opgaven bliver udført, som du ønsker det. Samtidig er vi dog heller ikke blege for at komme med professionelle inputs og råd der, hvor det giver mening. Vi tror nemlig på, at vi på den måde når det bedste resultat i sidste ende.


At vi er en autoriseret kloakmester, er din sikkerhed for, at opgaven bliver udført tilfredsstillende og efter alle bogens regler. Det er et udtryk for kvalitet, og du kan dermed roligt regne med, at vi leverer et stykke arbejde af højeste kvalitet, når du vælger netop os som kloakmester. Vi ønsker at hjælpe dig i mål med dit projekt på absolut bedste vis, og derfor gør vi os også altid umage med dels at rådgive og vejlede og dels at gøre arbejdet så godt, som det overhovedet er muligt.


Hjælp fra start til slut

Ud over at vi er klar som sparringspartner fra start til slut i dit projekt, så står vi også for at udføre alt det indledende og efterfølgende arbejde, når du vælger os som kloakmester. Det vil blandt andet sige, at vi står for at indhente ledningsoplysninger hos andre ledningsejere, når arbejdet skal påbegyndes.

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Derudover hjælper vi dig også gerne med at kontakte myndighederne og fremsende de rigtige ansøgninger og færdigmeldinger, når du vælger os som kloakmester. På den måde er du sikker på, at det går rigtigt for sig fra start til slut. Når arbejdet afsluttes, udarbejdes der yderligere tegninger over de udførte installationer, så der er fuldkommen styr på det i forbindelse med eventuelt senere arbejde og yderligere kloakering.


Kloakmester i Skanderborg


Kontakt os alle ugens dage

Har du brug for en professionel kloakmester, er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi er nemlig autoriseret kloakmester, og dermed kan du trygt overlade din arbejdsopgave til os. Vi er blandt andet certificeret rottespærremontør, så har du brug for rensning, eftersyn eller opsætning af rottespærre, kan vi være behjælpelige med dét.


Også hvis der skal lægges dræn, er CL Fliser & Anlæg klar til at hjælpe. Vi kan både lave omfangsdræn, aquadræn og markdræn, så uanset hvad du har brug for hjælp til, kan vi klare det. Det samme gælder, hvis du har brug for eksempelvis opsætningen af et renseanlæg, hvad end det er et minirenseanlæg, et nedsivningsanlæg eller et afløbsanlæg.


Har du en kloakopgave, er der stor chance for, at vi kan hjælpe dig, og du må derfor endelig ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefon 5148 8284 inden for vores telefontid mandag til fredag 9.30-17.00 eller pr. e-mail (info@clfliseroganlaeg.dk). Hvad end du har spørgsmål, bekymringer eller blot vil have luftet nogle idéer, sidder vi klar til at give råd og vejledning, og du kan naturligvis også indhente et uforpligtende tilbud.


Er der tale om en akutopgave, svarer vi på vores vagttelefon også både om aftenen og i weekenden, så du ikke skal vente længe på at få løst dit spontant opståede problem. Ring til vores vagttelefon på 2248 8256, hvis du har en akutopgave, der er opstået uden for vores almindelige telefontid.


 Vi ser frem til at høre fra dig! 

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde.

Anlægsgartner

Skab smukke udendørs omgivelser med vores anlægsgartnere.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark