gravearbejde

Gravearbejde

CL Fliser & Anlæg har mange års erfaring med gravearbejde, og vi kan være behjælpelige inden for en lang række projekter såsom:


• Tilbygning

• Etablering af sandpuder

• Udgravning til huse

• Udgravninger til legepladser

• Etablering af gangstier og indkørsler

• Fræsning


Vi favner bredt og kan bidrage med vores professionelle ekspertise i mange forskellige sammenhænge. Der er ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille til os, så uanset omfanget af dit projekt kan vi uden tvivl klare det. Desuden udfører vi gravearbejde for private såvel som for virksomheder, så hvad end du som privatperson søger én til at grave ud til din nye indkørsel, eller I i en virksomhed har brug for udgravning til eksempelvis en legeplads eller en tilbygning, kan vi være behjælpelige.


Professionel udførelse af gravearbejde

Det kan være et større projekt for eksempel at udgrave til et hus eller en legeplads, og derfor er der oftest brug for professionel hjælp til gravearbejdet i sådanne tilfælde. Hos os kan du heldigvis altid regne med topprofessionel udførelse af arbejdet fra start til slut. Med det rette udstyr og vores mange års erfaring på området kan du være fuldkommen sikker på, at opgaven bliver løst tilfredsstillende, når du vælger CL Fliser & Anlæg til at varetage dit gravearbejde. Uanset hvor stort projektet måtte være, er vi klar til at klare gravearbejdet for dig, og vores fornemste opgave er altid at imødekomme dine ønsker, behov og krav til perfektion. Samtidig kan du naturligvis også forvente at få professionel vejledning og inputs, så vi sammen kan komme frem til den løsning, der giver allerbedst mening, og som du vil være glad for i lang tid frem. 

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Råd og vejledning fra start til slut

Vælger du os til at klare gravearbejdet for dig, kan du være fuldkommen sikker på, at du er i gode hænder fra start til slut. Vi starter således altid ud med et møde, hvor vi snakker om opgaven og målet for projektet og derefter fastlægger opgavens struktur. På den måde er alle parter fuldkommen sikre på, hvad slutresultatet skal være, og desuden får du et overblik over opgaven og vores måde at gå til arbejdet på. Det er en fordel både for dig og for os, og ved hele tiden at indgå i en tæt dialog sikrer vi os, at projektet bliver lige, som du gerne vil have det. Der er dermed intet, der bliver overladt til tilfældighederne, når du vælger os til at klare gravearbejdet. Det samme gør sig for øvrigt gældende, hvis du også vælger at overlade eksempelvis belægningen af din nye gangsti eller terrasse til os.


Gravearbejde i Skanderborg


Kontakt os for et tilbud

Hos CL Fliser & Anlæg kan vi uden tvivl klare dit gravearbejde for dig, og er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Desuden kan vi også klare mange andre opgaver såsom haveindretning, etablering af bede og beskæring af træer. Også kloakeringen kan vi hjælpe med, hvis du eksempelvis er i gang med at bygge nyt hus. Vi favner altså bredt, og har du brug for flere af vores services, kan vi naturligvis lave en totalløsning til dig, så det hele bliver klaret.


Uanset hvad dit projekt måtte gå ud på, kan vi klare gravearbejdet for dig – og sandsynligvis også de andre dele af dit udendørsprojekt. Kontakt os allerede i dag for at høre mere enten på telefon 5148 8284 eller på e-mail info@clfliseroganlaeg.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig!

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Anlægsgartner

Skab smukke udendørs omgivelser med vores anlægsgartnere.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark