referencer

CL Fliser & Anlæg har kunder over hele landet – skal du være den næste? Tag et kig på referencebillederne her på siden for at se nogle af vores mange gode resultater

Har du brug for hjælp til eksempelvis anlægs- eller entreprenørarbejde? Så er du landet det helt rette sted, for vi kan nemlig være behjælpelige med en lang række arbejdsopgaver inden for blandt andet disse felter. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi gør naturligvis altid vores absolut bedste for at nå frem til et holdbart resultat, som du vil være glad for i mange år frem. Det skal leve op til dine personlige forventninger og ønsker, men samtidig er vi heller ikke bange for at komme med kreative idéer og professionelle inputs, hvor det giver mening. På den måde når vi frem til den perfekte løsning uanset projektets natur og størrelse. 

Har du brug for hjælp til projekter på dine udendørs arealer, er vi derfor det helt rette valg, og vi ser frem til at høre fra dig og høre dine idéer, tanker og ønsker.


 I galleriet nedenfor kan du se et udvalg af billeder af nogle af vores mange projekter. Klikker du på referencebillederne, kan du se flere detaljer.

Have og fliseanlæg m.m.

Total løsning Have / fliseanlæg m.m. privat i Lisbjerg.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Indkørsel

120 m2 Privat indkørsel i Skanderborg

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark