granit og stenmel

Granit og stenmel

Granit og stenmel kan bruges til en lang række projekter i haven og på andre udearealer, og hos CL Fliser & Anlæg har vi stor erfaring med netop dette arbejdsområde. Vi kan således hjælpe med at lave blandt andet parkeringsarealer, gangstier, bede og meget andet med granit og stenmel, og vi finder naturligvis altid frem til en individuel løsning. Hvad end du måtte have af ønsker, gør vi alt, hvad vi kan for at imødekomme disse, så du får lige nøjagtigt det resultat, du gerne vil have. Samtidig kan vi naturligvis også komme med kreative løsningsforslag, hvis der er behov for dét, og du kan altid regne med, at vi giver vores professionelle vurdering med på vejen. På den måde tror vi på, at vi i fællesskab kommer frem til den bedste og mest langtidsholdbare løsning, som du både er glad for i dag og mange år ude i fremtiden.


Granit og stenmel til alle dine behov

Der er to rigtig gode grunde til, at mange vælger granit eller stenmel til deres udendørsarealer. Den første er, at det er yderst dekorativt og nemt at tilpasse ens egen stil. Den anden er, at det er mindre krævende at arbejde med i forhold til mange andre materialer, og at man relativt nemt kommer frem til et godt resultat. Hvad end din grund til at vælge granit eller stenmel måtte være, kan vi helt sikkert hjælpe dig frem til et godt resultat.


Med granit og stenmel har du gode muligheder for at tilpasse din have, din indkørsel eller din terrasse til dine ønsker ved for eksempel at vælge granit i mønster eller i forskellige farver. Der er altså stor kreativ frihed, og hvad end du selv har en masse gode idéer til projektet, eller du har brug for vores ekspertise til at finde frem til en god løsning, er vi sikre på, at vi i fællesskab kan nå et godt resultat. 

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Har du brug for hjælp til andre dele af belægningsarbejdet eller haveindretningen, kan vi også klare dét. Vi kan således eksempelvis både stå for beskæring af træer, etablering af bede og støttemure og meget, meget andet. Er du interesseret i at lave hele din have, indkørsel eller terrasseområde om, kan vi derfor også tilbyde dig en omfattende totalløsning, så det hele bliver klaret én gang for alle. Er der efterfølgende brug for pasning af haven, kan vi ligeledes tilbyde, at vores gartnere kommer og sørger for at både græsplæne, buske og bede altid står knivskarpt.


Granit og stenmel


Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i granit og stenmel eller hjælp til haveindretning eller belægning må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål, og du kan naturligvis også få et uforpligtende tilbud. Vi kommer desuden meget gerne ud og tager en snak med dig om mulighederne, hvorefter vi sammen kan finde frem til den helt rette løsning i det specifikke tilfælde.


Vi glæder os til at høre fra dig!


Telefonnummer: 5148 8284. Fang os inden for vores telefontid, der er 9.30-17.00 alle ugens hverdage.E-mailadresse: info@clfliseroganlaeg.dk.

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark