havearbejde

Havearbejde

Hos CL Fliser & Anlæg er vi eksperter i alle grene af havearbejdet, og vi ønsker at hjælpe dig med at føre alle dine havedrømme ud i livet. For rigtig mange mennesker er det berigende at have en indbydende og smuk have, som man rigtig kan nyde, men desværre kan man ikke komme uden om, at det er hårdt arbejde at have en fin have. Både det at anlægge en ny have og efterfølgende at passe den tager tid, og i en travl hverdag kan det være svært at få dette prioriteret. Heldigvis klarer vi hellere end gerne arbejdet for dig, så du kan nøjes med at nyde din nye, skønne have.


Hvad end der skal til for at give dig den helt perfekte have, hjælper vi dig med at skabe de rammer, som giver netop dig ro og glæde dag efter dag. Har du allerede en masse idéer til, hvordan haven skal ende med at se ud, hjælper vi dig med at føre disse ud i livet, og har du brug for kreative løsninger, kommer vi også meget gerne med dem. Uanset hvor langt du selv er i planlægningen af din nye have, kan vi med garanti finde frem til en god løsning, som du vil glæde dig over i mange år frem.


Inden for havearbejde tilbyder vi blandt andet:


• Anlægning af nye græsplæner

• Havepasning hos private

• Pasning af grønne områder for virksomheder og grundejer- og andelsforeninger

• Græsslåning

• Græspleje

• Renholdelse

• Beskæring

• Træfældning & beskæring

• Stubfræsning

• Træbeskæring

• Ukrudtsbekæmpelse

• Hækklipning


Professionelt udført havearbejde Hos CL Fliser & Anlæg

kan vi være behjælpelige med at skabe den helt perfekte have, og du kan vide dig sikker på, at vi er topprofessionelle fra start til slut. Det vil sige, at vi naturligvis lytter til dine ønsker, behov og forventninger og imødekommer disse så godt som overhovedet muligt. Samtidig kan du dog også regne med, at vi kommer med vores professionelle vurderinger hen ad vejen, så vi kommer frem til det mest holdbare resultat. Du får dermed kyndig vejledning og gode råd fra start til slut. 


Når vi går i gang med havearbejdet, går vi altid til det med en høj grad af professionalisme, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Dermed kan du vide dig sikker på, at vi når frem til et smukt og langtidsholdbart slutresultat.

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Har du efterfølgende brug for nogen til at vedligeholde haven, kan vi desuden også klare denne del af havearbejdet. Vi kan nemlig tilbyde, at vores gartnere kommer og passer både træer, buske, bede og græsplæne, så du ikke behøver at bekymre dig om det.


Havearbejde i Skanderborg


Kontakt os allerede i dag

Er du interesseret i at få os til at varetage havearbejdet, må du endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, og du kan naturligvis også få et uforpligtende tilbud. I denne forbindelse er det desuden værd at nævne, at havearbejde er fradragsberettiget, og at du derfor kan få et håndværkerfradrag på op til 15.000 kroner om året, når du vælger at få professionelle til at klare havearbejdet for dig.


Vi tilbyder vores services til private såvel som til virksomheder, og du kan være fuldkommen sikker på, at vi altid gør vores absolut bedste for at imødekomme dine konkrete ønsker. Uanset om du blot har brug for hjælp til dele af havearbejdet, eller du er interesseret i en totalløsning, ser vi frem til at høre fra dig!


Telefonnummer: 5148 8284. Vores telefontid er 9.30-17.00 på alle hverdage.E-mailadresse: info@clfliseroganlaeg.dk

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark