snerydning

Vi giver individuelle tilbud og løsninger på saltning og snerydning til virksomheder såvel som til privatpersoner

Vinterperioden kan være hård og træls, men det behøver den heldigvis ikke længere at være. Vi har nemlig en bred vifte af professionelle snerydningsredskaber, og det gør, at vi kan rydde et hvilket som helst område for sne, så du ikke længere behøver at bekymre dig om det. Hvad end du søger snerydning som privatperson eller på vegne af en virksomhed, kan vi skræddersy en løsning, som passer perfekt til dine eller jeres behov. Uanset hvor stor eller lille opgaven er, kan vi helt sikkert klare den, og vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune. Bor du i dette område, er vi altså det oplagte valg.


Snerydning og saltning

Inden for snerydning og saltning tilbyder vi blandt andet at rydde fortove og indkørsler, og vi kan tilbyde individuelle løsninger til alt lige fra grundejerforeninger til andelsboligforeninger og centerforeninger. Uanset hvad behovet måtte bestå i, kan vi dermed være behjælpelige, og i vinterhalvåret står vi naturligvis til rådighed 24 timer i døgnet – også i weekenderne. Snerydningen kan man endnu ikke planlægge sig ud af, og derfor er vi selvfølgelig klar til at rykke ud, når sneen begynder at dale og behovet dermed opstår.

 

Skræddersyede løsninger

Skræddersyede løsninger inden for snerydning og saltning Uanset om du som privatperson har brug for hjælp til at rydde fortovet uden for din bolig i vinterperioden, eller der i en virksomhed skal ryddes sne på større arealer, kan vi klare den. Vi tilpasser altid løsningen i forhold til snerydning og saltning, så den passer til dine konkrete behov. Der er således ingen opgave, der er hverken for stor eller for lille for os, så har du brug for snerydning og saltning, er vi det rette valg.


Ved at få os til at klare snerydningen behøver du ikke selv at bekymre dig om det, og det kan i sandhed være en lettelse i de kolde vintermåneder, hvor man helst ikke vil opholde sig udenfor mere end højst nødvendigt.

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Som privatperson er det som udgangspunkt dit ansvar, at der bliver ryddet sne og saltet på fortovet uden for dit hus, og forsømmer du denne pligt, kan du risikere enten at få en bøde, eller at kommunen begynder at stå for snerydningen og efterfølgende sender dig regningen. Er der nogen, der falder og kommer til skade, fordi der er sneglat på dit fortov, kan du desuden risikere at skulle betale erstatning til vedkommende. Kort sagt er det som hovedregel dit ansvar, at fortovet uden for dit hus holdes snefrit vinteren over, og kan du ikke selv klare det, eller vil du bare gerne slippe for denne opgave, vil vi hellere end gerne klare det for dig. Så er du sikker på, det bliver gjort, og tilmed kan du roligt regne med, at det blive gjort efter alle kunstens regler.


Snerydning og saltning

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få et ganske uforpligtende tilbud på snerydning og saltning eller at høre mere om dine muligheder? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefonnummeret 5148 8284 på hverdage mellem kl. 9.30 og 17.00 eller på e-mailadressen info@clfliseroganlaeg.dk. Vi sidder klar til at vejlede og besvare eventuelle spørgsmål, og er henvendelsen akut, svarer vi også på vores vagttelefon 2248 8256 i løbet af aftenen og weekenden. Opstår behovet pludseligt, kan du altså fortsat regne med os, når det begynder at sne.


Vi ser frem til at høre fra dig og skræddersy din snerydningsløsning!

Anlægsgartner

Skab smukke udendørs omgivelser med vores anlægsgartnere.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark