anlægsgartner

Anlægsgartner i Skanderborg

Er du på udkig efter en professionel anlægsgartner og havearkitekt, som kan hjælpe dig med at realisere alle dine havedrømme? Så er du kommet det helt rette sted hen. CL Fliser & Anlæg kan nemlig være behjælpelige med netop udarbejdelsen og udførelsen af dit nye haveanlæg, uanset hvor stort eller småt det måtte være. Vi påtager os opgaver af alle størrelser og af enhver karakter, og dermed kan du også trygt stole på, at vi kan være behjælpelige med lige netop dit haveprojekt.


Vi kan blandt andet varetage opgaver inden for: 


• Græsslåning

• Græspleje

• Renholdelse

• Beskæring

• Træfældning

• Stubfræsning

• Træbeskæring

• Ukrudtsbekæmpelse

• Hækklipning

• Anlægning af nye græsplæner

• Havepasning hos private

• Pasning af grønne områder for virksomheder og grundejer- og andelsforeninger


Vi kommer altså langt omkring i vores arbejde som anlægsgartnere, og hvad end dit projekt består i, kan vi derfor helt sikkert også klare dét. Vi hjælper private såvel som virksomheder med at skabe det perfekte haveanlæg, og uanset hvilke ønsker og forventninger du har, kan vi uden tvivl i fællesskab komme frem til en god løsning.


Anlægsgartner hos private og virksomheder

Uanset om du søger en anlægsgartner som privatperson eller på vegne af en virksomhed, kan vi helt sikkert klare opgaven her hos CL Fliser & Anlæg. Vi varetager både små og store opgaver, og vi kan både være behjælpelige med dele af haveanlægningen og tilbyde totalløsninger. Med andre ord skræddersyer vi løsningen til dig.


Vælger du en totalløsning, står vores gartnere for græsklipning, hækklipning, beskæring af buske, pasning af bede og alt det andet, der hører med. Så behøver du end ikke at røre en finger selv for at have det fineste haveanlæg. 

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Det er for eksempel helt ideelt i firmasammenhænge, hvor arbejdskraften bruges bedre andre steder end i haven. Det kan også være en god løsning, hvis du eksempelvis holder af at have en flot have, men du ikke selv er i stand til eller har tid til at holde den ved lige. Uanset hvad din grund til at vælge en totalløsning er, kan du vide dig sikker på, at du får et smukt haveanlæg, når du vælger CL Fliser & Anlæg som anlægsgartner.


Anlægsgartner i Skanderborg


Ønsker du ikke ligefrem en totalløsning, men derimod blot at få hjælp til dele af din haveanlægning eller pasningen af din have? Så kan vi naturligvis også blot stå for dele af projektet. For eksempel kan vi klare etableringen af hække, bede og græsplæner, og vi kan stå for at passe hele eller dele af haver for private. Ligeledes vil vi hellere end gerne dele ud af vores gode råd omkring haveindretning, og hvordan du bedst passer på din have. Har du brug for assistance i forbindelse med træfældning? Så kan vi også klare dét.


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Uanset hvor meget eller hvor lidt du har brug for hjælp til i din have og om du ønsker en totalløsning eller ej, kan vi i samarbejde finde frem til den helt rette løsning for dig. Vores mål som anlægsgartner er naturligvis at hjælpe dig til at få lige nøjagtig den have, du går og drømmer om. Derfor gør vi også meget ud af at lytte til dig og høre dine ønsker og forhåbninger til projektet. Samtidig er vi heller ikke blege for selv at komme med kreative idéer og løsningsforslag, for at vi på den måde i sidste ende kan nå frem til det absolut bedste resultat.


Er du interesseret i haveanlæg og haveindretning? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre enten på telefonnummer 5148 8284 i vores telefontid på hverdage fra 9.30-17.00 eller på e-mailen info@clfliseroganlaeg.dk. Uanset om du har spørgsmål eller blot nogle idéer og tanker, du vil lufte, ser vi frem til at høre fra dig.

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark