belægninger

Belægninger i Skanderborg

Hos CL Fliser & Anlæg kan vi klare en lang række opgaver inden for blandt andet belægning og haveindretning, og når du vælger os til at varetage dit projekt, er det kun fantasien, der sætter grænser. Belægningerne er typisk en del af et større billede, og i fællesskab kommer vi frem til den perfekte løsning for både belægningsarbejdet og resten af haveindretningen, hvis der er brug for det.


Har du blot brug for at få rettet den eksisterende belægning på eksempelvis din terrasse, kan vi selvfølgelig også klare dét, og vi kan også eksempelvis anlægge en parkeringsplads eller en ny indkørsel. Hvad end dine ønsker og behov måtte være, skræddersyer vi en løsning, som passer perfekt i den konkrete situation.


Professionelt belægningsarbejde fra start til slut

Hos CL Fliser & Anlæg har vi mange års erfaring med at lave flotte og funktionelle belægninger. Derfor tør vi også godt garantere, at du hos os får professionel hjælp fra start til slut på dit projekt. Vi tror på, at en tæt dialog med kunderne skaber det bedste resultat i sidste ende, og derfor gør vi meget ud af, at vi i fællesskab finder frem til løsningerne. Der er aldrig kun ét facit, når det kommer til haveindretning og belægning, og oftest opnår vi det bedste resultat, når vi kombinerer dine ønsker, forventninger og idéer med vores egne kreative forslag og vores professionelle fagekspertise. Så når vi nemlig frem til et langtidsholdbart resultat, som du vil glæde dig over i mange år.


Vi agerer sparringspartner allerede fra belægningerne kommer på tegnebrættet, og til de er færdige. På den måde kommer vi godt i hus med dit projekt, og det er vores absolut højeste prioritet. 


Forskellige belægninger til forskellige behov

Her hos CL Fliser & Anlæg kan vi klare en lang række forskellige belægninger såsom


• Indkørsler

• Gangstier og veje

• Parkeringspladser

• Kantsten

• Terrasser


Vi tilbyder også handicapvenlige løsninger såsom ramper af fliser eller brosten, som fører helt op til døren. Vi kan dermed tilpasse løsningen til de specifikke behov, og vi tilbyder vores services til private såvel som til virksomheder.

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Desuden arbejder vi med forskellige typer af sten, fliser, granit og brosten, og vi tilbyder løsninger som stenmel og granit til indkørsler. Der er altså stor valgfrihed, når du vælger os til at lave dine belægninger, og vi tilgodeser altid dine ønsker og krav til projektet.


Bbelægning i Skanderborg


Ønsker du at lave din have fuldkomment om, kan vi også være behjælpelige med eksempelvis etableringen af bede eller hække, og vi kan desuden virke som sparringspartner i forhold til den generelle haveindretning, som belægningen ofte er en del af. Vi kommer så at sige hele haven rundt, og uanset om du står overfor at skulle have lavet et helt nyt haveanlæg, eller du blot skal have lavet en lille gangsti, kan vi klare opgaven, så det bliver lige efter dit hoved.Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at få lavet nye belægninger på dine udearealer? Så må du endelig ikke tøve med at kontakte os for at få et ganske uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål og vejlede både på telefon 5147 8284 på hverdage mellem kl. 9.30 og 17.00 og pr. e-mail (info@clfliseroganlaeg.dk).


Uanset størrelsen og omfanget af dit projekt er vi sikre på, at vi kan være behjælpelige med eksempelvis belægningen, og vi tilbyder også gerne totalløsninger på haveindretningen.


Vi ser frem til at høre fra dig og til at høre dine idéer! 

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Støbearbejde

Indenfor støbearbejde tilbyder vi alt inden for betonarbejde og vi kommer gerne med helt nyskabende ideer.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark