entreprenør

Entreprenør i Skanderborg

CL Fliser & Anlæg kan stå for entreprenørarbejdet i forbindelse med både større og mindre projekter. Vi kan blandt andet være behjælpelige med:


• Graveopgaver

• Støbearbejde

• Sokkelarbejde

• Snerydning

• Jordflytning


Vi favner altså bredt og kan hjælpe dig med at nå frem til det absolut bedste resultat uanset dit projekts natur og størrelse. Desuden kan vi både hjælpe virksomheder og privatpersoner, så uanset hvad det pågældende projekt går ud på, kan vi være behjælpelige og bidrage med professionel rådgivning og sparring. På den måde kan du føle dig tryg hele vejen igennem forløbet og vide dig sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne eller udført uden, at det først har været omkring dig.


Når man vælger entreprenør, er det utroligt vigtigt, at man føler sig i gode hænder. Man lægger et stort stykke arbejde over til nogle andre, og derfor skal man også gerne vide sig sikker på, at opgaven bliver løst tilfredsstillende og efter ens personlige ønsker. Her hos CL Fliser & Anlæg sætter vi en dyd i at være en pålidelig entreprenør, som du trygt kan stole på hele vejen igennem projektet. Desuden gør vi meget ud af, at vi i fællesskab finder frem til de absolut bedste løsninger i det konkrete tilfælde.


Professionel entreprenør og professionel rådgivning 

Vi ønsker at hjælpe dig – eller din virksomhed – med at komme absolut bedst i mål med dit projekt, og derfor yder vi kyndig vejledning og professionel rådgivning hele vejen igennem processen. Opgaven skal løses så godt som overhovedet muligt – det er målet for os. Uanset hvor stor opgaven er, og hvad den går ud på, påtager vi os den med de samme strenge krav til os selv i forhold til kvaliteten af vores arbejde. Det er din sikkerhed for en professionel entreprenør, som du kan stole på fra start til slut. 

 

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Vores arbejdsområder

Vi varetager en lang række opgaver inden for blandt andet kloak-, have- og entreprenørarbejde, og vi kan blandt andet hjælpe dig af med både sne og jord. Hvad end du som privatperson eller i en virksomhed har brug for snerydning, eller der er brug for flytning eller bortskaffelse af jord, kan vi være behjælpelige. Så behøver du aldrig mere at bekymre dig om snerydningen, når først vinteren står for døren eller selv at bakse med at bortskaffe jord fra byggeprojektet. Det er klaret ganske nemt og hurtigt, når blot du overlader opgaven til os.


Entreprenør i Skanderborg


Derudover kan vi blandt andet hjælpe med gravearbejde og støbearbejde, hvis det er dét, der er brug for. Vi kan ydermere være behjælpelige med sokkelarbejde – herunder med etableringen af en ny sokkel. Vi favner dermed bredt i vores arbejde, og der er derfor også gode chancer for, at vi kan være behjælpelige med lige netop din opgave. Uanset hvad den går ud på, kan du vide dig sikker på, at du får professionel hjælp og rådgivning, når du vælger CL Fliser & Anlæg som entreprenør.


Kontakt os

Har du brug for hjælp til entreprenørarbejdet? Så kontakt CL Fliser & Anlæg ApS allerede i dag. Der er aldrig en opgave, der er hverken for stor eller for lille for os, og du kan naturligvis få et ganske uforpligtende tilbud ved at ringe til os på 5148 8284 eller ved at sende os en e-mail på info@clfliseroganlaeg.dk. 

Er der tale om en akut opgave, svarer vi også om aftenen og i weekenden. Du er altså i gode hænder, når du vælger netop os som entreprenør, og du kan regne med kyndig vejledning og professionel udførelse hele vejen igennem. 

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde.

Anlægsgartner

Skab smukke udendørs omgivelser med vores anlægsgartnere.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark