støbearbejde

Støbearbejde

Når det kommer til støbearbejde, er det ganske vigtigt, at det bliver udført korrekt, så resultatet kan holde i mange år frem. Det nytter ikke noget at vælge en halvhjertet løsning eller at gå på kompromis med kvaliteten, og det gør vi heldigvis heller aldrig hos CL Fliser & Anlæg. Vi har mange års erfaring med støbearbejde, og du kan vide dig sikker på, at vi altid udfører et professionelt og holdbart stykke arbejde. Vi kan blandt andet hjælpe med at støbe:


• Sokler 

• Gulve 

• Fundamenter 

• Indkørsler 

• Parkeringspladser 

• Veje


Uanset hvad du skal have støbt, er vi altså klar til at hjælpe. Vi kommer altid med individuelle løsninger, så resultatet bliver lige, som du gerne vil have det, og vi imødekommer naturligvis alle dine ønsker og behov. Samtidig kan vi også komme med kreative idéer og løsningsforslag, og vi giver dig altid et indblik i vores professionelle vurdering af sagen. På den måde er vi sikre på, at vi i fællesskab finder frem til den allerbedste løsning i dit konkrete tilfælde, og det er vores absolutte førsteprioritet.


Professionelt udført støbearbejde

CL Fliser & Anlæg tilbyder alt inden for betonarbejde, så hvad end du skal have lavet, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Du kan desuden regne med en professionel service og udførelse fra start til slut, og vi indgår altid i tæt dialog med vores kunder. Du kan dermed vide dig sikker på, at intet bliver overladt til tilfældighederne, og at intet sker, uden at du selv har haft mulighed for at være inde over. Det er din sikkerhed for et resultat, som bliver lige, som du gerne vil have det, og som desuden kan holde i mange år frem.

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Har du brug for hjælp til flere dele af arbejdet på dine udearealer, kan vi også klare dét. Skal du eksempelvis i gang med at lave en helt ny indkørsel, kan vi både stå for etablering af bede, belægningen og meget andet. Du kan derfor også få en totalløsning hos os, hvis du ønsker, at vi varetager flere aspekter af dit projekt. Har du efterfølgende brug for nogen til at passe dine udearealer, kan vi tilmed tilbyde, at vores gartnere kommer og vedligeholder både græsplæne, bede, buske, træer og alt det andet. Så behøver du aldrig mere at bekymre dig om det, men kan nøjes med at nyde dine fine, nye udearealer.


Støbearbejde i Skanderborg


Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hos CL Fliser & Anlæg tilbyder vi både vores services til privatpersoner og til virksomheder, og har du brug for hjælp til at klare støbearbejdet, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål, og har du blot nogle idéer, du gerne vil lufte, vil vi også meget gerne høre dém. Derudover kan du naturligvis få et ganske uforpligtende tilbud ved at kontakte os – uanset om du blot har brug for vores ekspertise i forhold til støbearbejde, eller du ønsker at få skræddersyet en totalløsning.


Du kan kontakte os både på telefon 5148 8284 og på e-mailen info@clfliseroganlaeg.dk, og vi ser frem til at høre fra dig! 

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark