støttemure

Støttemure

Inden for de seneste år er det blevet meget populært med støttemure i haven, og det er der flere grunde til. Dels er det virkelig dekorativt og kan være med til at give haven noget karakter, og dels er det praktisk. En støttemur holder nemlig jorden på sin plads, og samtidig kan den være med til at skabe læ. Uanset hvad din grund til at ville have lavet en støttemur måtte være, kan vi helt sikkert være behjælpelige med projektet, så du kan få den helt perfekte have.


Støttemure kan laves i mange forskellige slags sten og mønstre, så de kan komme til at leve op til dine ønsker og forventninger til perfektion. Når du vælger os til at lave dine støttemure, kan du derfor også godt regne med, at vi gør vores ypperste for at udføre opgaven, så projektet bliver lige, som du gerne vil have det. Vi tilgodeser altid dine ønsker og krav, men samtidig kan vi naturligvis også komme med kreative løsningsforslag, hvis der er brug for det. Vi ønsker således at indgå i en dialog med dig, hvorved vi finder frem til den absolut bedste løsning i det konkrete tilfælde. På den måde tror vi på, at vi skaber det bedste resultat, som du vil være glad for i mange år frem.


Støttemure og resten af haveindretningen

Typisk indgår støttemure blot som en del af haveindretningen, og har du brug for hjælp til andre aspekter af haveindretningen, kan vi også være behjælpelige med disse. Således kan vi eksempelvis etablere dine bede for dig, vi kan hjælpe med beskæring af træer, og vi kan belægge den nye havegang. Vi kommer kort sagt hele haven rundt, og er du interesseret i en totalløsning, som eksempelvis blandt andet indbefatter støttemure, kan vi også klare dét. Desuden kan vi lave en løsning således, at du heller ikke efterfølgende behøver at bekymre dig om din have – vores gartnere passer gerne både græsplænen, hækkene og bedene, så du blot skal nyde din have. 

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Uanset hvad dit projekt måtte bestå i, kan du regne med CL Fliser & Anlæg, og vi tilbyder både vores services til private og til virksomheder. Uanset omfanget af dit projekt kan vi klare det, og vi kan garantere dig, at vi altid gør vores allerbedste for at løse opgaven, så resultatet bliver lige, som du gerne vil have det. Med støttemure er der stor valgfrihed, og dermed kan du også inden for brede rammer selv vælge, hvilken type du ønsker.


Støttemure i Skanderborg


Ring og få en uforpligtende snak

Hvad end du blot ønsker hjælp til at lave en støttemur, eller det er et større projekt, du har kastet dig ud i, kan vi helt sikkert være behjælpelige. Vi skræddersyer løsningen til dig, så alle dine havedrømme kan blive virkelighed. Har du nogen spørgsmål, bekymringer eller blot nogle idéer, du vil lufte, må du derfor endelig ikke holde dig tilbage med at kontakte os.


Vi vil hellere end gerne tage en uforpligtende snak om dit projekt med dig, og du kan naturligvis også få et tilbud på en eller flere af vores services. Vi sidder klar både på telefonen og pr. e-mail, og vi ser frem til at høre fra dig!


Telefonnummer: 5148 8284. Vi har telefontid mandag-fredag kl. 9.30-17.00.E-mailadresse: info@clfliseroganlaeg.dk.

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Gravearbejde

Vi har mange årets erfaring med gravearbejde. Læs mere om hvilke graveopgaver vi tilbyder.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark