træfældning og beskæring

Træfældning og beskæring

CL Fliser & Anlæg udfører alt arbejde indenfor træfældning og beskæring, så du kan få hjælp til at holde dine træer sunde og flotte. At fælde eller beskære træer kan godt være noget af et projekt, og derfor kan det være fornuftigt – og nogle gange nødvendigt – at få professionel hjælp til det. På den måde er du sikker på, at der ikke sker skade på hverken ejendom eller personer, og at fældningen eller beskæringen sker akkurat som planlagt. Under udførsel af arbejde som dette er sikkerheden naturligvis vores højeste prioritet, så det hele forløber problemfrit, og vi på bedste vis når frem til det ønskede resultat.


Uanset omfanget af dit projekt, kan vi være behjælpelige, og vores mange års erfaring, veludviklede metoder og professionelle udstyr gør, at ingen træer er for besværlige for os. Vi tør således godt garantere, at vi kan klare det hele inden for træfældning og beskæring, og vi tilbyder blandt andet:


• Reducering, styning og formbeskæring

• Stubfræsning og rodfræsning

• Udtynding af buske, hæk, grene, træer m.m.


Vi kan dermed være behjælpelige i forhold til en lang række projekter, og uanset om du søger træfældning og beskæring som privatperson eller på vegne af en virksomhed, er vi de rette til at klare opgaven.


Professionel træfældning og beskæring

Efter mange år i branchen har vi efterhånden ganske godt styr på både træfældning og beskæring af træer, så du får det absolut bedste ud af dem. Derfor kan du naturligvis også regne med professionel vejledning hele vejen igennem projektet, hvis du eksempelvis ikke selv er fuldkommen sikker på, hvad der er den bedste løsning. Har du i forvejen ønsker eller krav, imødekommer vi naturligvis disse, og vi kommer ligeledes med professionelle iagttagelser og vejledninger, så vi i fællesskab kan nå frem til den bedste og mest holdbare løsning.


Skal vi klare træfældning eller beskæring for dig, saver vi gerne træet til brændestykker for dig efterfølgende, og ellers kan vi også tage affaldstræet med os, så du kan blive fri for det én gang for alle.

Få en uforpligtigende snak

Ring til os og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os dine kontaktinformationer pr. e-mail, så giver vi dig et kald hurtigst muligt.

SKRIV TIL OS

RING 2248 8256

Totalløsninger inden for haveindretning

Ud over at vi kan være behjælpelige med træfældning og beskæring, kan vi også klare en lang række andre opgaver, som ligeledes kan høre med til den generelle haveindretning. Har du således eksempelvis et ønske om at fælde nogle af træerne i haven for at lave et nyt bed, en havegang eller noget tredje, kan vi være behjælpelige med hele projektet fra ende til anden. Vi fungerer gerne som sparringspartner allerede fra projektet kommer på tegnebrættet, og til du har din færdige have. 


Vores fornemste job er at løse opgaverne, så det færdige resultat lever fuldkommen op til dine ønsker og forventninger. Det tror vi på, vi bedst formår ved at indgå i tæt dialog med dig, så vi i fællesskab finder frem til løsninger. Dine idéer skal naturligvis imødekommes, og samtidig kan vi også komme med kreative løsningsforslag og professionelle inputs og betragtninger.


træfældning og beskæring i Skanderborg


Kontakt os allerede i dag

Har du brug for hjælp til træfældning og beskæring? Så tøv endelig ikke med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Vi sidder klar til at besvare eventuelle spørgsmål og komme med gode råd og vejledning, og er opgaven akut, svarer vi også både om aftenen og i weekenderne. Du kan dermed regne med god service alle ugens dage og hele vejen igennem projektet. Uanset hvad din opgave helt præcist måtte gå ud på, kan vi klare den, og vi ser frem til at hjælpe dig med at nå den perfekte løsning.


Telefonnummer: 5148 8284. Vores telefontid er alle hverdage 9.30-17.00.

E-mailadresse: info@clfliseroganlaeg.dk.

Snerydning

Vi tilbyder snerydning og saltning fra Skanderborg Kommune og helt frem til Århus Kommune.

Entreprenør

Vi udfører graveopgaver, støbearbejde, sokkelarbejde, snerydning, jordflytning m.m. Vi deltager gerne i hele processen fra start til slut.

Støbearbejde

Indenfor støbearbejde tilbyder vi alt inden for betonarbejde og vi kommer gerne med helt nyskabende ideer.

Kloakmester

CL Fliser & Anlæg er autoriseret kloakmester. Vi udfører renoveringer samt nyanlæggelse af kloakker.

DØGNSERVICE

Ved akut brug for hjælp udenfor arbejdstid:

PROFESSIONEL KLOAKMESTER OG ENTREPRENØR

CL Fliser og Anlæg er autoriseret kloakmester og entreprenør, har grøn smiley hos Arbejdstilsynet og godkendt af Byggeriet kvalitetskontrol

Kloakmester autoriseret
Arbejdstilsynet
logo_groen_smiley

CL Fliser & anlæg

Dørupvej 7

8362 Hørning


info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

ikon-brev
ikon-telefon

info@clfliseroganlaeg.dk

Telefon: 2248 8256

Sociale medier

ikon-facebook
Ikon-Instagram-Hvid
ikon-linkedin
ikon-mark